Korijenska, Prva ili Muladhara Čakra

Korijenska, Prva ili Muladhara Čakra

Sound Medicine for Čakra Balancing Singing Bowl Meditation for the Muladhara, First or Root Čakra
23 minute MP3 zapisa preuzmite za cijenu od $9.95

pogledajte mišljenja o našem CDu “Korijen Čakra Meditacija” na Amazon-u

Korijenska Čakra se nalazi na dnu kralježnice. Ona je najbliža Zemlji, i može se koristiti za poveezivanje sa Zemljom. Ona kontroliše vašu fizičku vitalnost, “let ili borba” reakciju, instinkte fizičkog opstanka, te emocije želje, ljutnje, ljubomore i pohlepe. Njena Čakra boja je crvena, druge Čakra boje povezane za Korijenskom Čakrom su crna, smeđa i siva.

Kristali kao hematit, crni turmalin, labodorite, garnat, rubin, oniks, vatreni ahat, dimni kvarc, zvjezdani rubin i crveni jaspis su jako korisni za balansiranje ove Čakre. Kliknite ovdje i pogledajte Čakra kristale.

Prva, ili Korijenska, Čakra reguliše životne lekcije koje ukljućuju lekcije o materijalnom svijetu, kao što su preživljavanje, i pamćenje podataka kao što su obiteljsko povjerenje i odanost, sposobnost da se zauzimate za sebe, praznovjerje, instinkti, fizička bol i zadovoljstvo, te dodir. Vaš osjećaj za samopoštovanje, bezbijednost i sigurnost su također bazirani ovdje. Nesklad u Prvoj Čakri može biti označen gubitkom interesa za stvarni svijet i praktično preživljavanje, opsesije i ovisnosti, ‘isparljive’ emocije, sebičnost, uznemirenost i nedostatak energije.

Među eteričnim uljima i cvijetnim esencijama koje se koriste za balansiranje Korijenske Čakre su kukuruz, pavit, ružmarin, ylang-ylang, mira, tamjan, benzoin, pačulija i sandalovina. Kliknite ovdje da pogledate Čakra mirisna ulja. Hrana za prvu Čakru su korijena povrća poput mrkve, krompira, rotkvice, repe, luka, bijelog luka, zatim hrana bogta vitaminima kao što su jaja, meso, grah, tofu i proizvodi od soje, kikiriki puter, te začini kao što su hren, ljuta paprika, luk vlasac, crvena paprika, i biber.

Oko 22 minute MP3 zapisa za prezimanje ili CD
“Alfa nivo sterefonih taktova Čakra Meditatacija” za Muladhara, Prvu ili korijensku Čakru

Kombinirajući drevne metode liječenja Čakri sa modernom naukom liječenja zvukom, ovaj program je fokusiran isključivo na Prvu, Muladhara ili Korijensku Čakru. On koristi tibetanske pjevajuće zdjele podešene na frekvencije Prve Čakre, a stereofoni taktovi koriste ljekovite Solfeggio frequencije od 396 Hz. Meditacija napreduje od Zemljinih rezoantnih frekvencija do niskih 7.83 Hz (Šumanova rezonancija) i završava na zemljinoj rezonantnoj frekvenciji od 14.1 Hz. Ovaj duboko relaksirajući i oslobađajuži program liječenja zvukom prve čakre neće samo pomoći ponovno balansiranje vaše Prve Čakre, nego će također pomoći balansiranje vašeg uma i duha sa rezonantnim frekvencijama Gaia-e, naše Majke Zemlje.

MP3 paket za balansiranje Prve Čakre uključuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Čakrama. Naš automatski sistem za preuzimanje će vas preusmjeriti direktno na stranicu za preuzimanje, i također će vam poslati e-mail sa uputama za preuzimanje sadržaja. Ako ne budete mogli naći e-mail koji će vam biti poslan, provjerite vaš spam filter.

Cijena preuzimanja MP3 zapisa je $9.95

Comments are closed.

  • Spiritual counseling