1ο Τσάκρα

root chakraΤο Μουλαντάρα Τσάκρα επηρεάζει τη φυσική σας ζωντάνια, τα φυσικά ένστικτα επιβίωσης, την απάντηση στο «μάχη ή φυγή» και τα συναισθήματα του θυμού, ζήλιας, επιθυμίας και απληστίας. Το Μουλαντάρα Τσάκρα διέπει τα μαθήματα επιβίωσης στον υλικό κόσμο. Αυτό το Τσάκρα περιέχει πληροφορίες που αφορούν την οικογενειακή πίστη, δεισιδαιμονίες και πεποιθήσεις, και την ικανότητα να σταθείτε μόνοι σας στα πόδια σας: Αισθήσεις όπως η ασφάλεια, η αυτοεκτίμηση και η προστασία βασίζονται όλες εδώ. Το Μουλαντάρα Τσάκρα ελέγχει την ενέργεια των ενστίκτων, του σωματικού πόνου, της απόλαυσης και της αφής. Τυχόν ανισορροπία στο Μουλαντάρα μπορεί να εκδηλωθεί ως χάσιμο ενδιαφέροντος για επιβίωση στον «πραγματικό κόσμο», φυσικές εξαρτήσεις και εμμονές, εγωισμός, ανησυχία, ευμετάβλητα συναισθήματα και μια έλλειψη ζωντάνιας.

Το «Μουλαντάρα» βρίσκεται στη ρίζα της σπονδυλικής στήλης. Είναι το Τσάκρα που βρίσκεται πλησιέστερα στη Γη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γείωση του εαυτού σας στη Μητέρα Γη ώστε να «απελευθερωθεί» όλη αυτή η αρνητικότητα και να επαναφορτίσετε τον εαυτό σας!

Το χρώμα του Μουλαντάρα Τσάκρα είναι το κόκκινο, ενώ άλλα χρώματα είναι το καφέ, μαύρο και γκρι. Είναι η πηγή του Αιθερικού στρώματος της αύρας, το οποίο συνδέεται με την αντίληψη του φυσικού σώματος και τη φυσική επιβίωση. Αυτό το στρώμα βρίσκεται πλησιέστερα στο σώμα σε σχέση με τα υπόλοιπα και είναι το πυκνότερο στην υφή. Μερικές φορές μπορεί να γίνει αντιληπτό ως ένα γκριζωπό «κύμα θερμότητας» 5-7 εκατοστά μακριά από το σώμα. Ενώνει την αύρα με το φυσικό σώμα.

Ένας απλός, φτηνός κρύσταλλος ή κάποιο κομμάτι κοσμημάτων Τσάκρα μπορούν να σας βοηθήσουν να γειώσετε τον εαυτό σας και να κρατήσετε την ειρήνη σας. Πολύτιμοι λίθοι όπως ο αιματόλιθος, ο αιματίτης, ο λαμπραδορίτης, ο γρανάτης, ο ρουμπίνι, η μαύρη τουρμαλίνη, ο όνυχας, ο αχάτης φωτιάς και ο κόκκινος ίασπις βοηθάνε στην εξισορρόπηση του Μουλαντάρα Τσάκρα.

Η χρήση Τσάκρα αρωματικών ελαίων είναι ένας υπέροχος τρόπος να μείνετε γειωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Αιθέρια έλαια και αποστάγματα λουλουδιών χρήσιμα για την ισορροπία Μουλαντάρα Τσάκρα είναι το δεντρολίβανο, το ιλάνγκ ιλάνγκ, το μοσχολίβανο, το μύρο, η βενζόη, το πατσουλί, το σανταλόξυλο, το καλαμπόκι και η Κληματίς.

Τρόφιμα που τροφοδοτούν και προωθούν το Μουλαντάρα Τσάκρα είναι τα λαχανικά ρίζας όπως πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, σκόρδο, παστινάκες, ραπανάκια και τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη όπως κρέας, αυγά, φασόλια, φυστικοβούτυρο, προϊόντα τόφου και σόγιας αλλά και καυτερά μπαχαρικά όπως καγιέν, πιπέρι, χρένο, καυτερή πάπρικα και σχοινόπρασο.

Με μεγάλη διαφορά, ο πιο απλός, εύκολος, γρηγορότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απελευθέρωση από τα απογοητευτικά προβλήματα που προκαλούνται από τα ενεργειακά εμπόδια του Μουλαντάρα Τσάκρα είναι μέσω του ήχου. Ο ήχος είναι μια αρκετά άμεση, δονητική ενέργεια που γίνεται αμέσως αισθητή από το σώμα. Πολύ απλά τοποθετήστε ένα ζευγάρι ακουστικών στα αυτιά σας, κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε για 27 λεπτά. Το Alpha Level Binaural Beats (Αμφιωτικοί τόνοι) βοηθάει στην απελευθέρωση των φόβων, των εκνευρισμών και της αρνητικότητας και σας απαλλάσσει από αυτά! Αυτό το MP3 περιέχει ήχους από ακουστικά μπολ του Θιβέτ και οι Αμφιωτικοί τόνοι χρησιμοποιούν τη βαθύτερη συχνότητα σολφέζ των 396 Hz. Ο διαλογισμός προχωράει κατά μήκος συχνοτήτων του γήινου συντονισμού προς το χαμηλό των 7,83 Hz και στη συνέχεια πίσω προς τα 14,1 Hz. Αυτή η χαλαρωτική και απελευθερωτική διαδικασία ηχητικής επούλωσης όχι μόνο βοηθάει στην ισορροπία του Μουλαντάρα, αλλά επίσης βοηθάει στην ισορροπία του μυαλού και του πνεύματός σας στις συχνότητες της Γαίας, τη Μητέρα Γη.

Root Chakra Balancing MP327 Λεπτών Binaural Beat 1ο Τσάκρα MP3 και 8 λεπτών MP4 βίντεο, Τιμή μεταφόρτωσης $9.95. Αυτό το Μουλαντάρα Τσάκρα MP3 πακέτο περιέχει ένα eBook 9 σελίδων με πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα Τσάκρα. Το σύστημά μας αυτόματης μεταφόρτωσης θα σας ανακατευθύνει αμέσως σε μια σελίδα μεταφόρτωσης (download) και επίσης θα σας σταλεί ένα e-mail με οδηγίες μεταφόρτωσης. Αν δε βρίσκετε το e-mail, δείτε το φίλτρο spam σας.

Σημείωση: Οι επόμενες σελίδες μεταφόρτωσης είναι στα αγγλικά

iPhone and iPad, don’t use Pay Pal. Click here for iTunes.


Pay Pal for download only, not for streaming.

Purchase the 27 minute 1st Chakra MP3
& 8 minute video with Pay Pal

iPhone & iPad click here for iTunes.
Chakra balancing MP3 iphone

Are you using an iPad, iPhone or iPod? Click here to purchase on iTunes.

To Purchase the 27 Minute First Chakra Balancing CD for $16.95, Click Here.

Yoga postures for the Muladhara include the Bridge pose, or “Setu Bandhasana”. Yoga has many health benefits, both physical and psychological, as well as spiritual and energetic benefits, too.

Dr. Jane Maati Smith hypnotist, Reiki Master and sound therapist

Hello, my name is Dr. Jane Ma’ati Smith C.Hyp. Msc.D. I studied for my Bachelor of Arts degree at Arizona State University, and went on to recieve an honorary doctorate for my lifetime achievements and contributions in the fields of metaphysics and spiritual counseling from Universal Life. I studied
hypnosis with Dr. John Kappas, and I am a certified graduate of the Hypnosis Motivation Institute, I am also a Sound Energy Practitioner and a Vibrational Reiki Master. I am a qualified mental health professional actively working in the state of California, and I bring to my Chakra healing, sound therapy, binaural beat, subliminal and self-hypnosis programs more than 15 years of professional work in the mental health and counseling fields, helping everyday people just like you to help themselves. With more than fifteen years of success in the helping professions, I can express this lifelong conviction with confidence. Placing people firmly on their personal path is my passion- are you willing to take the first step? Are you ready? Then let’s get started!

Comments are closed.

  • Spiritual counseling