Meditacije balansiranja čakri

Za svih 7 Čakri, od Korijen do Kruna Čakre.

Šta su Stereofoni Taktovi Čakra Set Meditacija?

Gamma Čakra Set*

Alpha Čakra Set*

Theta Čakra Set*

Delta Čakra Set*

Duboko transformirajuće frekvencije ljekovitih zvukova koje se koriste u našim Čakra Set CD-ovima i MP3 zapisima napreduju od Korijen Čakre do Kruna Čakre, trošeći približno 5-7 minuta na svaku, zavisno od dužine programa. One nisu podešene samo na frekevencije Čakri, nego također i na frekvencije Zemlje… stereofoni taktovi napreduju duž frekvencija poznatih pod nazivom Šumanove Rezonancije. Šumanova Rezonanca je magična frekvencija naše planete Zemlje. Poenta je, ne samo posložiti vašu energiju kako bi se popravio balans Čakri, nego također posložiti vas da osjetite balans sa našom planetom.
Balansiranje Čakri sa našim jednostavnim, lahkim za korištenje meditacijama za liječenje Čakri zvukom je jako važan prvi korak u ponovnom balansiranju vaše životne energije, Tijela, Uma i Duše!

Stanja moždanih talasa, mjerena u “krugovima u sekundi” ili Hz.

Ovaj prgram koristi tehniku zvanu “stereofoni taktovi” da vas dovede u željeno meditacijsko stanje moždanih talasa; Kilnite ovdje da naučite više o tome.

Gamma Čakra Set* Alpha Čakra Set* Theta Čakra Set* Delta Čakra Set

Enlightened Gamma Chakra Meditation

Prosvijetljeni Gamma Čakra Set

36 minuta Gamma Nivoa Čakra Meditacije Stereofoni Taktovi MP3

Prosvijetljeni Gamma Set za liječenje Čakri na CDu

Šta je “Gamma” meditacija? Gamma ima najvišu frekvenciju, od 40 krugova u sekundi i više. Napredna meditacija i joga povezuju Gamma frekvenciju moždanih talasa sa stanjem čistog saosjećanja. Istraživači su također ustanovili da Gamma frekvencija moždanih talasa je povezana sa pojačanim osjećajem za percepciju, obradom informacija i raspoloženjem. Ovo jako željeno Gamma stanje moždanih talasa se obićno postiže samo nakon dugogodišnjeg prakticiranja meditacije.

Opustite se, zatvorite oči, stavite vaše slušalice, i pripremite se za jednu od najjedinstvenijih i najmočnijih Čakra meditacija koje ćete ikada iskusiti! Tonovi će napredovati, od Korijen do Kruna Čakre, trošeći oko pet minuta na svaku. Ustvari, moguće je da ćete osjetiti nešto u svakoj tački, iskusite oslobađanje zarobljenih emocija, fizičke osjećaje, vibracije, euforiju… iskustvo svakog pojedinca će biti drugačije, a ni vaše lično iskostvo može da ne bude isto svaki put, kako napredujete na vašem putu duhovnog rasta. Budite svjesni da Gamma stereofoni taktovi mogu, u početku, izazvati blagu glavobolju. Molim vas, radite to polahko, naviknite se na to, i ne pretjerujte!

Prosvijetljeni Gamma Čakra Set (‘The Enlightened Gamma Chakra Suite’) MP3, kojeg možete preuzeti, uključuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Čakrama. Naš automatski sistem za preuzimanje će vas preusmjeriti direktno na stranicu za preuzimanje, i također će vam poslati e-mail sa uputama za preuzimanje sadržaja. Ako ne budete mogli naći e-mail koji će vam biti poslan, provjerite vaš spam filter.

Cijena preuzimanja MP3 zapisa Gamma Čakra Set je $9.95

Ukoliko želite kupiti CD Prosvijetljeni Gamma Set za liječenje Čakri po cijeni od $16.95, Kliknite ovdje.

Awakened Alpha Chakra Meditation

Probuđeni Alpha Čakra Set
34 minute Alpha Nivo Stereofoni Taktovi Čakra Meditacija MP3

Probuđeni Alpha Set za liječenje Čakri na CD-u

pogledajte komentare na Amazon-u

Šta je “Alpha” meditacija? Alpha moždani talasi rade između 8 i 13 krugova u sekundi. Ova frekvencija moždanih talasa se pojavljuje u toku sanjarenja, fantaziranja i kreativne vizualizacije. Ova frekvencija moždanih talasa je često povezana sa stanjem duboke relaksiranosti, te sa blagim transom ili meditacijom. Ona može učiniti veoma osvježavajući i opuštajući “prekid”, pauzu , u toku dana, naročito u ova stresna vremena. Za one koji su novi u ovom tipu meditacije, Alpha može biti sasvim dobar uvod u suštinu. Preporučujemo da počnete od nje.

Ovaj posebni stereofoni takt program počinje na stereofonom taktu od 20 (Beta) i postepeno se spušta na niski Alpha takt od 7.83 a zatim se vraća na takt od približno 12-13. Zbog toga, ovo bi ste trebali koristiti samo u vrijeme i na mjestu gdje je uredu da zaspete, posebno ako ste novi u ovome.

Probuđeni Alpha Čakra Set (‘The Awakened Alpha Chakra Suite’) MP3, kojeg možete preuzeti, uključuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Čakrama. Naš automatski sistem za preuzimanje će vas preusmjeriti direktno na stranicu za preuzimanje, i također će vam poslati e-mail sa uputama za preuzimanje sadržaja. Ako ne budete mogli naći e-mail koji će vam biti poslan, provjerite vaš spam filter.

Cijena preuzimanja MP3 zapisa Alpha Čakra Set je $9.95

Ukoliko želite kupiti CD Prosvijetljeni Alpha Set za liječenje Čakri po cijeni od $16.95, Kliknite ovdje.

Theta Healing Chakra Meditation

Theta Set za liječenje čakri
42 minute Theta Nivo Stereofoni Taktovi Čakra Meditacija MP3

Theta Set za liječenje Čakri na CD-u

Šta je “Theta” meditacija? Theta se kreće između 4 i 8 krugova u sekundi. Theta je povezana sa intuicijom, i omogućava nam da pristupimo našoj podsvijesti. Aktivira se tokom sanjanja i u stanjima duboke meditacije. Theta frekvencija moždanih talasa je također povezana sa kreativnim razmišljanjem, omogučavajući nam da dođemo do našeg unutarnjeg genija.

Ovaj specifični stereofoni taktovi program počinje na stereofonom taktu od 16 (Beta) i postepeno se spušta na niski Theta takt od 3.9 a zatim se vraća na takt od 15. Zbog toga, ovo bi ste trebali koristiti samo u vrijeme i na mjestu gdje je uredu da budete u mogućnosti eventualno zaspati. Kako biste iskoristili blagodati stereofonih taktova, morali biste koristiti slušalice, te biti u vremenu i mjestu gdje je uredu da se opustite ili čak zaspete.

Set za liječenje Theta Čakre (‘The Theta Healing Chakra Suite’) MP3 zapis, kojeg možete preuzeti, uključuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Čakrama. Naš automatski sistem za preuzimanje će vas preusmjeriti direktno na stranicu za preuzimanje, i također će vam poslati e-mail sa uputama za preuzimanje sadržaja. Ako ne budete mogli naći e-mail koji će vam biti poslan, provjerite vaš spam filter.

Cijena preuzimanja MP3 zapisa Theta Čakra Set je $9.95

Ukoliko želite kupiti CD Prosvijetljeni Theta Set za liječenje Čakri po cijeni od $16.95, Kliknite ovdje.

Deep Delta Chakra Meditation

Duboki Delta Čakra Set
52 minute Delta Nivo Stereofoni Taktovi Čakra Meditacija MP3

Duboki Delta Set za liječenje Čakri na CDu

Šta je “Delta” meditacija? Delta ima najniže frekvencije moždanih talasa između 0.5 i 4 kruga po sekundi. Delta se dešava u toku dubokog sna.

Ovaj specifični stereofoni takt program počinje na stereofonom taktu od 20 (Beta) i postepeno se spušta na niski Delta takt. Ovaj program se ne vraća natrag na visoki takt, nego ostaje na Delta taktu. Posljedično, ovo biste trebali koristiti samo u vrijeme i na mjestu gdje je uredu da budete u mogućnosti da zaspete. Kako biste iskoristili blagodati stereofonih taktova, morali biste koristiti slušalice, te biti u vremenu i mjestu gdje je uredu da se opustite ili čak zaspete.

Duboki Delta Čakra Set (‘The Deep Delta Chakra Suite’) MP3 zapis, kojeg možete preuzeti, uključuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Čakrama. Naš automatski sistem za preuzimanje će vas preusmjeriti direktno na stranicu za preuzimanje, i također će vam poslati e-mail sa uputama za preuzimanje sadržaja. Ako ne budete mogli naći e-mail koji će vam biti poslan, provjerite vaš spam filter.

Cijena preuzimanja MP3 zapisa Delta Čakra Set je $9.95

Ukoliko želite kupiti CD Duboki Delta Set za liječenje Čakri po cijeni od $16.95, Kliknite ovdje.

Alpha & Delta Chakra Meditation

Probuđeni Alpha i Duboki Delta Čakra Set, set od 2 MP3 zapisa

pogledajte mišljenja o Alpha i Delta Čakra Setovima na Amazon-u

Oba, 34 minute Probuđeni Alpha i 50 minuta Delta Nivo Stereofoni Taktovi Čakra Meditacije.

Cijena preuzimanja MP3 zapisa Alpha i Delta Čakra Setovi je $17.95

Ukoliko želite kupiti Alpha i Delta Čakra Set od dva CD-a po cijeni od $29.95, Kliknite ovdje.

Budite OPREZNI prilikom korištenja Stereofoni takt programa… ako patite od poremećaja iznenadnih napada, ili ozbiljnih mentalnih bolesti kao što su šizofrenija ili psihotični poremećaji, ili ako ste patili od ozljeda mozga ili trauma glave, mi vam savjetujemo da NE koristite programe zučne terapije. Ali za večinu ljudi, ovi programi su bezbijedni. Uvijek koristite uobičajene napomene; nemojte voziti, koristiti tešku mašineriju, kuhati, ili raditi bilo šta što je potencijalno opasno i što zahtijeva vašu potpunu pažnju dok koristite BILO KOJU samohipnozu, podsvjesne zvučne terapije ili stereofoni takt program. Prilikom prvog korištenja programa zvučne terapije, u početku se možete osjećati po malo “drugačije” ili “čudno”, ali koristite opšta znanja, te osluškujte vaše tijelo; ako osjetite simptome neugodnosti, ili pogoršanje postojećih simptoma, prekinite upotrebu.

Bookmark and Share